fbpx

Help, ik wil een boek uitgeven!

Hét antwoord op al je vragen

Gratis Stappenplan

Jij schrijft, wij doen de rest

Bij het uitgeven van een boek komt veel kijken. Sinds 25 jaar begeleiden wij al boek- en magazineprojecten en wij beseffen goed dat het productieproces (vormgeving, opmaak, drukken) en de verkoop van je boek buiten jouw comfortzone ligt.

Met onze ruime ervaring en grote netwerk kunnen wij dit gedeelte voor je regelen voor een prijs waar je blij van zult worden. – Maar wat komt er nou allemaal bij kijken?

Download en lees dit GRATIS STAPPENPLAN en je weet exact wat je moet doen om zelf een boek uit te geven.

Boek- & magazineproducties

Vormgeving, DTP, productie
Sociale media & marketing
Michael & Mats Kolf - picadia.to print.

Dit zeggen onze klanten

Michael van Picadia heeft een fantastisch gevoel voor een bij het werk passende vormgeving. Hij heeft mij in praktische zin erg geholpen met de meest optimale aanlevering van het materiaal. Door zijn grote kennis van het drukkersvak verliep ook het drukproces voorspoedig. En het eindresultaat was voorbeeldig, ondanks de zeer korte productietijd. Voor de website geldt hetzelfde.

Marijke Don
Samensteller van het boek

I came to Michael with an open sky, late minute design gig for the Belgian beer brand Jupiler. He churned out a number of original designs underscored by some interesting insights he discovered on his own. This type of proactivity isn’t de rigeur. Above and beyond, he’s extraordinarily personable and gregarious, again not necessary traits you associate with designers. This leads to almost no ‘lost in translation’ issues, which is as golden as talent itself.

J. Weich
Writer & Creative Director

Hierbij wil ik je nog zeer bedanken voor het prachtige werk, dat je geleverd hebt!
Het boek is met groot enthousiasme door onze vrienden ontvangen. Dat enthousiasme blijkt uit een groot aantal reacties per e-mail. De mensen die we spreken zijn ook zeer complimenteus. En zelf zijn we er erg blij mee!

F. van Servellen & Y. Scheper
Directie Opera Nijetrijne

Door de prettige samenwerking, de creatieve geest van Michael als mede de aanwezige kennis van de nieuwste druktechnieken en internet, zijn wij meer dan tevreden met het resultaat. Inmiddels werken wij alweer samen aan meerdere nieuwe projecten. Ik wens iedereen een businesspartner als Picadia toe, met name ook in de nazorg.

M. Gijzenberg
Directie Flow2Move

Een selectie van onze klantenWij werken natuurlijk ook voor schrijvers

Gratis Stappenplan

Je bent bijna in het bezit van het stappenplan

Laat even weten wie je bent, dan sturen wij jou persoonlijk het stappenplan via de mail.