loader

   

PICADIA – corporate|design|websites, gevestigd in Haarlem, is gespecialiseerd in conceptontwikkeling, advies, ontwerp en begeleiding van visuele communicatiemiddelen in de ruimste zin van het woord. PICADIA is Michael Kolf (1991 cum laude afgestudeerd aan de Rietveld Academie te Amsterdam, lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, BNO) + een aantal collega’s en vaste freelancers en een uitgebreid netwerk van specialisten (tekstschrijvers, fotografen, dtp’ers, webdevelopers, drukkers) op het gebied van grafische en multimedia producties. Één aanspreekpartner voor al uw projecten en vraagstukken.

PICADIA heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van grafisch ontwerpen en het realiseren van internetoplossingen.

PICADIA staat voor creatieve oplossingen, kwaliteit in het ontwerp, een heldere en ondubbelzinnige vormentaal en een klantgerichte en adviserende rol bij het tot stand brengen van creatief krachtige communicatieuitingen. Naast het ontwerp en de uitwerking begeleidt PICADIA ook het productieproces tot en met de aflevering bij de klant.

PICADIA werkt crossmedia. Wij ontwikkelen media onafhankelijke concepten. We werken voor totaal verschillende branches waardoor we projecten met een onbevangen blik kunnen benaderen. Dit voordeel zorgt vaak voor ongebruikelijke en verrassende oplossingen.

PICADIA ontwikkelt communicatieconcepten, ontwerpt en realiseert project- en huisstijlen, magazines, jaarverslagen, boeken, brochures, flyers, websites (Responsive/CMS)*, nieuwsbrieven, advertenties, affiches en bewegwijzeringen.

*(CMS = ContentManagementSystem. De klant kan zonder kennis van HTML of een ander programma de website zelf bijwerken of uitbreiden./ Responsive = optimaal zichtbaar op alle apparaten; de site herkent het apparaat(device) en past zich automatisch aan).

……………………………………………………………………………………………………………

PICADIA is een samenvoegsel van de twee woorden PICA (kleinste typografische eenheid) & DIA (synoniem voor beeld) > Tekst & Beeld. Daarnaast is het een knipoog naar de kunstenaar PICABIA.