loader
Schetsboek

PICADIA is gespecialiseerd in conceptontwikkeling, advies, ontwerp en begeleiding van visuele communicatiemiddelen in de ruimste zin van het woord.

PICADIA is Michael Kolf (1991 cum laude afgestudeerd aan de Rietveld Academie te Amsterdam, lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, BNO) + een aantal vaste freelancers en een uitgebreid netwerk van externe specialisten op het gebied van tekstschrijven, fotografie, desktoppublishing, print, webontwikkeling, SEO en internetmarketing. De meeste diensten zijn in huis aanwezig. Persoonlijke begeleiding van elk project staat voorop.

PICADIA staat voor creatieve oplossingen, kwaliteit in het ontwerp, een heldere en ondubbelzinnige vormentaal en een klantgerichte en adviserende rol bij het tot stand brengen van creatief krachtige communicatieuitingen.

Naast het ontwerp en de uitwerking begeleidt PICADIA ook het productieproces tot en met de aflevering bij de klant of het installeren van de webapplicatie op de server.

PICADIA werkt crossmedia. Wij ontwikkelen media onafhankelijke concepten. We werken voor totaal verschillende branches waardoor we projecten met een onbevangen blik kunnen benaderen. Dit voordeel zorgt vaak voor ongebruikelijke en verrassende oplossingen. Zie ook de lijst met > tevreden klanten of het overzicht van gerealiseerde projecten > portfolio


NEEM CONTACT OP