fbpx

picadia.to print.

Het betere print- en drukwerk voor de scherpste prijs + een gratis en professioneel advies. Wij kunnen zo goed als elk product leveren. Lang niet alle producten staan nu op de site. Vertel ons wat je zoekt en wij zorgen voor een scherpe  prijs. > 06-242 73 73 4 / michael@picadia.com
Ontwerp nodig? Ook dan zit je goed hier.  Ontwerp van communicatiemiddelen is namelijk onze specialisme (al 25 jaar). Bel of mail ons voor advies of de mogelijkheden en laat je verrassen. > Eerst zien en dan geloven?
06-242 73 73 4 / michael@picadia.com

Brochures

Folders

Boeken

Boeken vragen om extra aandacht. De onderstaande voorbeelden en prijzen geven alleen een indicatie. Voor de scherpste prijs en de beste kwaliteit-prijs verhouding neem contact met ons. Wij nemen dan alle specificaties met je door en zullen jou daarna een vrijblijvende offerte aanbieden waar je waarschijnlijk blij van zult worden.

Flyers

Magazines

Poster

Mondkapjes

Mondkapjes met uniek design, betaalbaar en herbruikbaar. Wij verzorgen het design en de productie. Uw logo of branding of een afbeelding naar eigen wens, alles is mogelijk. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en prijzen. Scroll verder naar beneden voor inspiratie.

Uit onze collectie

De onderstaande designs dienen als inspiratie en kunnen zonder meerprijs op onze mondkapjes geprint worden. Voor een voorbeeld van het juiste model klik op de button ‘PRODUCTINFORMATIE’ van het betreffende mondkapje.

Serie Rijksmuseum
(met dank aan het Rijksmuseum Amsterdam)

Serie Blabla

Picadia-Mondkapjes-Blabla
Picadia-Mondkapjes-Blabla2
Picadia-Mondkapjes-Blabla3

Serie Black

Picadia-Mondkapjes-Black1