fbpx

Mondkapjes

Mondkapjes met uniek design, betaalbaar en herbruikbaar. Kijk hieronder voor de prijzen, mogelijkheden & inspiratie.

BASIC

PREMIUM

LUXE

WEGWERP

Jij kiest,
wij doen de rest

Kies voor een design met jouw bedrijfslogo, bedenk zelf een te gek ontwerp of zet onze designer aan het werk. Een subtiel design met alleen een klein logo op de wang of een kleurrijk mondkapje met een volledige bedrukking in opvallende kleuren of een bijzondere foto? Of kies een gratis design uit onze collectie (Rijksmuseum, Blabla of Black). Alles kan, alles mag. Jij bepaalt.

Kies een Basic, Premium of Luxe mondkapje, stuur ons jouw logo of ontwerp of vertel ons jouw idee en wij werken het uit tot een professioneel & onderscheidend ontwerp. Maak het verschil!

Vormgeving, DTP, productie
Sociale media & marketing
Michael & Mats Kolf - picadia.to print.

Dit zeggen onze klanten

Michael & Mats van picadia.to print hebben voor ons project, de Wereld-Havendagen Rotterdam, unieke mondkapjes ontworpen en geproduceerd; helemaal in de lijn van de huisstijl. Zij hebben ons team op zeer professionele manier begeleid en ondersteund bij de juiste aanlevering van de huisstijlmiddelen. Door hun kennis van het productieproces verliep alles voorspoedig en zonder problemen. En het eindresultaat mag er zijn! Ik kan picadia.to print dan ook zeker aanbevelen.

René Blom
Directie van A Bunch of Choices

I came to Michael with an open sky, late minute design gig for the Belgian beer brand Jupiler. He churned out a number of original designs underscored by some interesting insights he discovered on his own. This type of proactivity isn’t de rigeur. Above and beyond, he’s extraordinarily personable and gregarious, again not necessary traits you associate with designers. This leads to almost no ‘lost in translation’ issues, which is as golden as talent itself.

J. Weich
Writer & Creative Director

In deze tijden is het onverantwoord om zonder masker bij klanten te komen. Ik heb daarom in samenwerking met Michael & Mats bij picadia.to print mondkapjes voor mijn hele team laten produceren. Het designproces verliep vlot en ik kon uit meerdere mooie ontwerpen kiezen; de huisstijlkleur van mijn bedrijf OSH zit in de achtergrond en de humor van de Blabla serie sprak mij aan. Mijn team kan nu in stijl en verantwoord bij de klant aan het werk gaan.

Arno Coevoet
Directie OSH Salesforce

Door de prettige samenwerking, de creatieve geest van Michael als mede de aanwezige kennis van de nieuwste druktechnieken en internet, zijn wij meer dan tevreden met het resultaat. Inmiddels werken wij alweer samen aan meerdere nieuwe projecten. Ik wens iedereen een businesspartner als Picadia toe, met name ook in de nazorg.

M. Gijzenberg
Directie Flow2Move

Een selectie van onze klanten

één aanspreekpartner voor alle projecten
meer dan 25 jaar ervaring
± 1500 succesvol gerealiseerde projecten
een groot netwerk van specialisten
no-nonsens mentaliteit
transparant, betrouwbaar en to-the-point

Nieuwe Groenmarkt 41
NL – 2011 TV Haarlem
+31(0)23 532 47 08
+31 (0)6 242 73 73 4

www.picadia.com
to.print@picadia.com

 

Wij hebben nog een paar gegevens van je nodig.