loader

Mobiele presence op het internet wordt steeds belangrijker. Een website moet niet meer alleen op een desktop computer optimaal ‘voor de dag’ komen maar ook op een iPhone/Android en tablets zoals de iPad. De gebruiker gaat het daarbij vooral om snelheid en gebruiksvriendelijkheid. De oplossing om aan deze eisen te voldoen en om de informatie op alle apparaten optimaal aan te kunnen bieden is het Responsive Web Design.

Responsive (web design) houdt in dat de website zich (optimaal) aanpast aan de schermgrootte van het apparaat (device) waarmee deze bekeken wordt. Aan de vormgeving van de site worden daarom hoge eisen gesteld.
Voor de Responsive websites werken wij met de Open source technologie ‘WordPress’. Dit zeer gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) zorgt er voor dat uw website altijd op de laatste stand is wat betreft webtechnologie. Door de vele Plug-ins is het makkelijk om uw site verder uit te breiden of nieuwe functies toe te voegen zonder dat de site opnieuw gebouwd of grote investeringen voor het opnieuw programmeren gedaan moeten worden. Vanzelfsprekend kunt u de site zelf bijwerken en uitbreiden. Een groot voordeel tegenover een aparte mobiele website is dat u maar één website bijwerkt die op alle apparaten optimaal getoond zal worden.
De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de eisen die aan de functionaliteit en het design van de site gesteld worden. Maakt uw site gebruik van formulieren, social media, betaalmodules en gaat het bijvoorbeeld om een webshop of wilt u zoekmachine optimalisatie (SEO) of een opvallend en onderscheidend design? – Nadat al uw wensen in kaart gebracht zijn (concept & functioneel ontwerp, daarbij adviseren wij u natuurlijk graag) zijn wij in staat om een gespecificeerde offerte te maken. Een gedetailleerd en doordacht functioneel ontwerp behoedt u voor onvoorziene meerkosten achteraf. U krijgt een totaalprijs aangeboden die overeen zal komen met de uiteindelijke factuur. De verrassingen zitten bij ons in het ontwerp en niet in de factuur.
Maak je browservenster kleiner om het effect te kunnen zien. Let bijvoorbeeld op de navigatie aan de bovenkant. Of ga naar www.responsinator.com om deze of elke andere site op zijn responsive kwaliteiten te testen.

PICADIA biedt betaalbare, state-of-the-art oplossingen voor Responsive sites. Heeft u interesse of vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: (023) 5324708 of 06 242 73 73 4 of mail naar: michael@picadia.com

 

NEEM CONTACT OP