fbpx

Strategie, sociale media, resultaat

Succesvolle marketing is gebaseerd op een zorgvuldig uitgestippelde marketingstrategie, gevolgd door een marketingplan. Wij bepalen samen met jou de weg en richting waarin de marketingactiviteiten moeten plaatsvinden om de gewenste doelstellingen te bereiken. In het marketingplan wordt de weg naar je doel in concrete stappen vastgelegd en beschreven (lijst met acties).

Wij geloven in de kracht van Sociale Media (zoals Facebook & Instagram) en zetten de (business) tools die zij bieden in, om de gewenste resultaten te behalen. Tenslotte gaat het allemaal om het resultaat. Onze focus ligt daarbij op het vergroten van omzet en naamsbekendheid.

01

Strategie

02

Sociale Media

03

Resultaat

Facebook Business Marketing

Wij zijn gecertificeerd Facebook Business Marketeers. Wij bedenken en schakelen resultaatgerichte, meetbare FB Campagnes, analyseren de resultaten en verbeteren deze in de volgende fase. Wij werken met een transparant systeem: je hebt altijd inzicht in de lopende campagne en je ziet direct wat deze oplevert (bv. nieuwe leads of de verkoopresultaten van een product). De koppeling van Facebook met Instagram zorgt voor een extra boost en nog meer 'traffic'.

IK HEB INTERESSE

Maximale winst voor jou, dat is ons doel

Eén aanspreekpunt voor al je vragen. Wij garanderen een persoonlijke begeleiding van je hele project. Bel of mail voor een gratis advies.

IK HEB INTERESSE