fbpx

KLANTEN

HET IS EEN GROOT GELUK OM VOOR ZULKE KLANTEN TE MOGEN WERKEN

Opdrachtgevers zijn de overheid, het bedrijfsleven, non-profit organisaties en culturele instellingen.
Waarom met Picadia werken?

PICADIA heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van grafisch ontwerpen en het realiseren van internetoplossingen. Een vaste kern van freelancers en een uitgebreid netwerk van specialisten staat ter beschikking om ook grote projecten optimaal en binnen de gestelde deadlines te laten verlopen. Zie ook het overzicht van de met succes gerealiseerde projecten > WERK.

Samen een project opstarten?
JA, laten we starten
wat klanten zeggen
Testimonials

Samen met Picadia een website + huisstijl neergezet die volledig voldeed aan de verwachtingen. Deze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Het luisterend oor en het goed begrijpen wat je wilt heeft Picadia vertaald in een look en feel dat mij en mijn relaties aanspreekt.

De eerste reacties zijn dan ook overweldigend en met name in deze tijd is dat belangrijk. De website verdiend zich dubbel en dwars terug. Door de aansprekende kleurstelling, vindbaarheid, design en technologie is dit state-of-the-art en op elke device goed zichtbaar. Dit is ook precies wat flowmii wil uitstralen qua beleving.

Ik wens iedereen een businesspartner als Picadia toe met name ook in de nazorg.

Michael Gijzenberg
Management- en organisatieadviseur / Founder of Flow2Move & Flowmii

I came to Michael with an open sky, late minute design gig for the Belgian beer brand Jupiler. In 48 hours he churned out a number of original designs underscored by some interesting insights he discovered on his own. This type of proactivity isn’t de rigeur. Above and beyond, he’s extraordinarily personable and gregarious, again not necessary traits you associate with designers. This leads to almost no ‘lost in translation’ issues, which is as golden as talent itself.

John Weich
Creative director

Via via ben ik in contact gekomen met Picadia. Onze wens was om een nieuw label een eigen gezicht te geven inclusief website en alles wat er bij komt kijken. Michael heeft ons perfect geholpen met het ontwerpen van een logo, huisstijl, standaard presentaties en een responsive website. Door de prettige samenwerking, de creatieve geest van Michael alsmede de aanwezige kennis van IT en website ontwikkeling zijn wij meer dan tevreden met het resultaat! Het ziet er niet alleen strak en mooi uit, maar de site rendeert ook meer dan verwacht.
Inmiddels werken we al weer samen aan een nieuw project. Ik kan Picadia en Michael dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Floor L.W. Hendriks
Managing Partner at HrmForce | Q-Assessments