fbpx

WERKWIJZE

In 3 stappen jouw weg uitstippelen

01
Briefing | Debriefing | Begroting

Wij maken kennis en kijken onder het genot van een lekkere kop koffie/thee of we bij elkaar passen. We bespreken jouw wensen, formuleren samen de opdracht en leggen het doel van het project vast. Heb je hier allemaal geen tijd voor? Geen probleem: via de mail en telefoon communiceren gaat ook prima.

En dan? Je ontvangt een debriefing (schriftelijk) met vragen/opmerkingen of suggesties ter aanvulling op hetgeen we eerder besproken hebben.

Aan de hand van de goedgekeurde debriefing zal een uitgebreide offerte opgesteld worden met daarin elke fase apart benoemd en duidelijk beschreven. Daarbij zal altijd naar een totaalprijs gestreefd worden. 

02
Planning en stappenplan | Start | Presentatie

Er volgt een uitgewerkte planning en stappenplan waarin ook derde partijen zoals tekstschrijvers, illustratoren, fotografen/filmmakers, drukkers en programmeurs zijn opgenomen. De deadline van de opdracht zal vastgesteld worden.

En dan: start the engines!

In diverse fases wordt een concept of ontwerp gepresenteerd. Elke fase wordt ter goedkeuring met jou overlegd en pas nadat alle partijen het eens zijn wordt een volgende stap genomen. Helder en transparant en met begrip voor de wensen of nieuwe inzichten die soms pas naar boven komen drijven als men nu echt ziet wat men eerst alleen in gedachten had. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we hoe we dit proces in goede banen kunnen leiden. Alles komt goed!

03
Oplevering | Nazorg

En dan is alles klaar. Het drukwerk wordt afgeleverd, de website wordt overgezet op jouw server en onder jouw domein of de belettering wordt geplaatst op locatie.

De klant controleert alleen of samen met mij alles voor een laatste keer en de opdracht is afgesloten. In het geval van websites volgt er vaak nog een kleine cursus of uitleg hoe de site in de toekomst door jou zelf bijgewerkt kan worden.

Maar klaar betekent niet altijd helemaal klaar. Heb je na een tijd nog vragen of weet je opeens niet meer hoe de website werkt? Geen zorg, want nazorg hoort vanzelfsprekend bij de service en is gratis (vraag het aan een willekeurige klant).

Jouw project opstarten?
JA, laten we starten

Een bedrijf starten betekent een website, huisstijl, logo. Picadia in de persoon van Michael is voor mij de gesprekspartner en realisator. Snel, creatief, mooie design-keuzes en oog voor detail. Meer dan trots op onze Flow2Move site, huisstijl. En met Michael en Picadia een echte partner in business, dus ook als alles staat, contact, schakelen en samen door ontwikkelen als dat gewenst is.

Margreet Oostenbrink
Board Member, Executive consultant, Founding Partner at Flow2move and Movinc

www.flow2move.nl

Michael heeft voor het WK Amsterdam en het WK Nederland prachtige huisstijlen ontwikkeld. De voorbeelden waaruit we konden kiezen waren snel en vakkundig geleverd en het was een totaalpakket van producten die bij een huisstijl behoren te worden aangeleverd. Daarnaast was het logo doeltreffend en passend bij zijn huisstijl omgeving.
Michael zelf is naar onze mening een erg gepassioneerde man als het gaat om zijn werk, hij schuwt niet om op "niet christelijke tijden en werkdagen" iets af te maken en levert nauwkeurig en op maat zijn werk af. Nogmaals dank voor hetgeen je tot nu toe hebt geleverd en hopelijk blijven we de komende jaren nog verder met elkaar werken.

Vadym Zellner
Owner van Funtrax / directeur WK Amsterdam