fbpx

Identiteit & website voor architecten

Wilkin | Hanrath Bauphasen is een toonaangevend architectenbureau met vestiging in Keulen, D. Het bureau is gespecialiseerd in het revitaliseren van bestaande gebouwen, het bouwen of verbouwen van luxe villa’s en het realiseren van grote kantoorgebouwen. Het bureau heeft meerdere prijzen gekregen voor hun aanpak.

PICADIA ontwikkelde een nieuw logo en huisstijl, diverse communicatiemiddelen en de website.

  • KlantW|H BAUPHASEN
  • Websitewww.bauphasen.de
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
Een logo als een huis. In het logo is de gestileerde vorm van een plattegrond terug te vinden. De uitdaging was om van een lange naam + subtitel een compact logo te ontwikkelen. De kleur is een metallic koper Pantonekleur + zwart; bij het papier gaat het om een ongestreken milieuvriendelijke soort met de uitstraling van tekenpapier.
PICADIA-Bauphasen-Logo
Tijdens besprekingen bij de klant worden door de architecten vaak schetsen gemaakt. Een fijn, bijna niet zichtbaar raster op briefpapier en notitieblokken helpt ze bij het tekenen.
PICADIA-Bauphasen-Huisstijl
Functionaliteiten zoals 'Voor | Na' de verbouwing laten op een eenvoudige manier het vaak indrukwekkende werk van de architecten zien.
PICADIA-Bauphasen-Voor-Na

Picadia bearbeitet die Firmengrafik für unser Architekturbüro seit über 20 Jahren. - Logo, Visitenkarten, Corporate Design, Briefpapier, Brochüre, Buch, Beschilderung und natürlich unsere Website (Design und technische Umsetzung). Mit Michael Kolf haben wir einen Meister der Grafik gefunden. Das Wesen eines Unternehmens, minimalistisch und prägnant durch eine grafische Formensprache zu transportieren, ist seine ganz besondere Begabung.

Markus Hanrath - W|H BAUPHASEN