fbpx

Jeanne Oosting Stichting

De Jeanne Oosting Prijzen werden in 1970 in het leven geroepen door beeldend kunstenaar Jeanne Bieruma Oosting (1898 – 1994) vanuit haar betrokkenheid bij de beeldende kunstwereld. Met haar overlijden in 1994 is bij testamentaire beschikking de Jeanne Oosting Stichting opgericht die de prijstoekenning voortzet. Elke jaar wordt de prijs aan twee kunstenaars toegekend.

Picadia tekende voor het ontwerp van het logo, de huisstijl, een uitgebreide publicatie, de communicatiemiddelen en de website.

  • KlantJeanne Oosting Stichting
  • Websitewww.jeanneoostingstichting.nl
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
De website, een uitgebreide publicatie, uitnodigingen en banners als onderdeel van de jaarlijks terugkerende prijsuitreiking.
Het binnenwerk van de publicatie is op verschillende soorten papier gedrukt. Een gestreken mat papier voor de afbeeldingen en een ongestreken gebroken wit papier voor de tekst pagina's.

Michael heeft een fraaie en doordachte huisstijl ontworpen voor de Jeanne Oosting Prijs. Deze is terug te zien op de website, een boek over de Prijs en in onze jaarlijkse uitnodigingen. Wat extra fijn is dat Michael altijd snel reageert en actief meedenkt. Als we bijvoorbeeld een banner of vormgegeven wandtekst nodig hebben dan is het resultaat altijd mooi - en snel binnen.

Michiel Hogenboom - Voorzitter Jeanne Oosting Stichting