fbpx

Webshop voor
Smit & van Rijsbergen

Smit & van Rijsbergen is een totaalleverancier van uniformen, bedrijfskleding, werkkleding en beschermingsmiddelen en dat al sinds 75 jaar. Zij zorgen voor full-service oplossingen voor alle bedrijfskleding-projecten. Zij verzorgen de bedrijfskleding van grote organisaties, zoals de luchtvaart en de brandweer. Ook hebben ze voor privépersonen passende werkkleding.

Picadia ontwikkelde voor dit bedrijf een website en webshop en was daarnaast ook voor de redactie van de teksten en het beeld verantwoordelijk.

  • KlantSmit & van Rijsbergen
  • Websitewww.uniformspecialisten.nl
  • Verantwoordelijk voorDesign & Website
De uitgebreide website biedt de nieuwe bezoeker en de vaste klant in 1 stap de informatie die hij/zij zoekt.
De webshop als onderdeel van de website en belangrijk tool om de klanten ook in de toekomst snel te kunnen bedienen. De bestelprocedure is overzichtelijk en snel en de klant kan door een slimme filteroptie in 1 stap het juiste product vinden.
Op alle apparaten optimaal zichtbaar en overzichtelijk.

Onze grote dank gaat uit naar Michael Kolf en het team van PICADIA; zij hebben enorm veel (extra) tijd en aandacht aan onze website besteed. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de hele begeleiding van dit grote project. De geheel vernieuwde website en alsmede de geavanceerde functionaliteiten stellen ons in staat om ook in de toekomst onze klanten optimaal bedienen te kunnen. Bedankt!!!

Richard van der Plas & Paul van Schie - Directie van Smit & van Rijsbergen