fbpx

Identiteit voor het
WK Nederland

Het WK Nederland is het grootste multiculterele voetbalevent van Nederland.

PICADIA ontwikkelde de nieuwe huisstijl en tekende voor het ontwerp van de website en is daarnaast verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van alle communicatiemiddelen zoals posters, website, wedstrijdschema, flyers, banners, scoreborden en diverse andere uitingen.

  • KlantWK Nederland
  • Websitewww.wknederland.nu
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
Het logo van dit multiculturele voetbal evenement spreekt voor zich.
Banners, posters alles in één lijn vormgegeven. De huisstijl met zijn verschillende dynamische elementen en opvallende kleurcombinatie geeft veel vrijheid in het ontwerp en zorgt voor een goede herkenbaarheid van dit event.
Vormgeving voor verschillende communicatiemiddelen: van kaartjes en advertenties, banners, flyers en magazines tot de website en de scoreborden.
Het programmaboekje met het speelschema, plattegronden en informatie over de locatie en de evenementen.
De website als onmisbaar onderdeel van de hele huisstijl en communicatie.

Michael van Picadia heeft voor het WK Amsterdam en het WK Nederland prachtige huisstijlen ontwikkeld. De voorbeelden waaruit we konden kiezen waren snel en vakkundig geleverd en het was een totaalpakket van producten die bij een huisstijl behoren te worden aangeleverd. Daarnaast was het logo doeltreffend en passend bij zijn huisstijl omgeving.
Michael zelf is naar onze mening een erg gepassioneerde man als het gaat om zijn werk, hij schuwt niet om op "niet christelijke tijden en werkdagen" iets af te maken en levert nauwkeurig en op maat zijn werk af. Nogmaals dank voor hetgeen je tot nu toe hebt geleverd en hopelijk blijven we de komende jaren nog verder met elkaar werken.

Vadym Zellner - Directeur van het WK Nederland