fbpx

Identiteit, design en website voor FIN - Advocaten & Fiscalisten

FIN Advocaten & Fiscalisten is een modern kantoor van de nieuwe generatie. Klanten kunnen hier terecht voor advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht, belastingrecht, contractenrecht, huurrecht, familierecht, ondernemingsrecht, strafrecht en vastgoedrecht. Op al deze gebieden hebben zij gespecialiseerde advocaten en fiscalisten werken. Heldere adviezen, zonder ingewikkeld taalgebruik en gebruikmakend van digitale mediakanalen.

PICADIA tekende voor het logo, de huisstijl, de communicatiemiddelen en de website. Cliënten kunnen via de website hun documenten uploaden en beheren.

  • KlantFIN - Advocaten & Fiscalisten
  • Websitewww.finaf.nl
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
Het logo en de huisstijl. Een krachtige typografie in combinatie met de juiste kleuren geven het kantoor een serieuze, betrouwbare en moderne uitstraling.
De website is helder, overzichtelijk en functioneel en natuurlijk op alle apparaten optimaal zichtbaar.
De huisstijl in de praktijk.

Michael heeft onze huisstijl naar tevredenheid ontwikkeld. Aan de hand van onze wensen heeft hij meerdere logo's en ontwerpen gemaakt, waaruit wij passende keuze konden maken. Ook heeft Michael onze website gemaakt. Wij merkten hierbij dat Michael met de ondernemer meedenkt en in staat is om snel te schakelen, naar behoefte van de klant.

Rick van Viersen - FINAF