fbpx

Identiteit en website voor HippoMotion

Hippomotion probeert eenheid en balans te creëren tussen mens en paard. Met als resultaat een betere vitaliteit, meer begrip, veel plezier en betere prestatie. Het doel is om paarden die op onverklaarbare wijze bijvoorbeeld kreupel lopen, een gedragsprobleem hebben of niet lekker in hun vel zitten weer letterlijk en figuurlijk op de rit te krijgen.

Picadia tekende voor het ontwerp en de realisatie van het logo, de huisstijl en de website.

  • KlantHIPPOMOTION
  • Websitewww.hippomotion.nl
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
Het logo en de huisstijl in de praktijk. De labels worden als visitekaartjes en als labels voor de homeopathische middelen gebruikt.
De website als presentatie, etalage voor de succesverhalen en verkooppunt van de ontwikkelde producten. Op alle apparaten optimaal zichtbaar.

Picadia heeft mij enorm goed geholpen om de verbinding te leggen tussen de visie en missie die ik heb met mijn bedrijf qua huisstijl. Ik ben erg trots op het eindresultaat van de website, kaartjes, logo's en de andere communicatiemiddelen. De rust, beweging en balans die de website uitstraalt met de foto´s en kleuren die Michael heeft gekozen zijn echt wij. De website geeft ons ook voldoende praktische inhoud om ons verhaal kwijt te kunnen in wat wij doen voor de vitaliteit van paarden in gezondheid en bewegen. Tevens kunnen we door de simpelheid de website zelf beheren en dat is wel zo plezierig. Picadia in de naam van Michael heeft heel goed aangevoeld wat wij willen uitstralen en het is nog leuk ook met Michael samen te werken en dat is niet onbelangrijk. Wij wensen iedereen een 'Michael' toe als je in opstart bent met je bedrijf om scherp te krijgen wat je wilt uitstralen en waar je voor staat.

Monique Taconis - HIPPOMOTION