fbpx

Identiteit & website voor Flow2Move

Flow2move is een samenwerkingsverband van hr- en organisatie professionals ieder met zijn/haar eigen specialisme om in co-creatie te komen tot de beste oplossing voor uw levens- en/of organisatievraagstuk. Flow2Move: “In vrijwel ieder bedrijf en voor ieder mens geldt dat het kunnen bewegen betekent dat je mee kunt in de veranderingen. Het losmaken van de energie om dit te willen en kunnen is ons vak. Het helpen realiseren van een duurzame verandering in uw organisatie is onze bijdrage”.

PICADIA ontwikkelde in nauwe samenwerking met de klant het logo, de huisstijl en de website.

  • KlantFlow2Move
  • Websitewww.flow2move.nl
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
Een logo met een flow.
Focus on your mission while we focus on your human capital. De pay-off is vertaald naar het beeld.

Samen met Picadia een website + huisstijl neergezet die volledig voldeed aan de verwachtingen. Deze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Het luisterend oor en het goed begrijpen wat je wilt heeft Picadia vertaald in een Look & Feel dat mij en mijn relaties aanspreekt.

De eerste reacties zijn dan ook overweldigend en met name in deze tijd is dat belangrijk. De website verdient zich dubbel en dwars terug. Door de aansprekende kleurstelling, vindbaarheid, design en beeldtaal en technologie is dit state of the art en op elke iPad en smartphone goed zichtbaar. De beleving van de site komt precies overeen met hetgeen wij willen uitstralen.

Ik als founder van flow2move en flowmii wens iedereen een businesspartner als Picadia toe met name ook in de nazorg.

Michael Gijzenberg - Flow2Move