fbpx

Identiteit en website voor Le Chassigneux

Mirella Rinkel en Hans Kröner zijn de trotse eigenaren van een mooie, zo’n 300 jaar oude boerderij in de Bourgogne, Frankrijk. In het hoofdgebouw wonen zijzelf en de voormalige stallen hebben zij tot gîtes verbouwd.

De vraag aan PICADIA was om een logo, een huisstijl en een verhuurwebsite te ontwikkelen. Via de website kan men nu de gîtes huren en de achterkant van de site biedt de verhuurders de mogelijkheid om de boekingen te managen.

  • KlantLe Chassigneux
  • Websitewww.chassigneux.com
  • Verantwoordelijk voorIdentiteit, Design, Website
De website is full-responsive en zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van een eenvoudig CMS kan de klant de website nu zelf bijwerken en uitbreiden.
De site is aangevuld met handige functionaliteiten zoals een beschikbaarheidskalender, een online boekingsformulier en een actuele weertabel.

Medio 2015 kochten wij een 300 jaar oude boerderij in Frankrijk met daarbij een te verhuren gîte. Evenzo de panden oud waren gold dit ook voor de website van de gite. Wij beiden echter waren, en zijn, geen specialisten in deze materie en hadden dus iemand nodig met kennis van zaken, die het ook kon uitleggen en ook nog kon luisteren naar wat wij wilden.

Michael kende ik van het voetbal waar hij opviel als een snelle, technisch begaafde, doelgerichte teamspeler. Al deze kwaliteiten zagen wij ook terug in de samenwerking rondom de website. Wij hadden een verhaal, een vraag en Michael wist dat snel, kundig en met de nodige creativiteit om te zetten in een mooie website. Daarnaast is het een werkbare en overzichtelijke site die passend is bij onze doelgroep. Wanneer wij vragen hebben of dingen willen veranderen is Michael makkelijk benaderbaar en gaat hij snel ermee aan de slag.
Kortom: wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de samenwerking met Michael en kunnen hem dan ook vol vertrouwen een ieder aanbevelen.

Hans Kröner - Eigenaar van Le Chassigneux